Founder

Brief info

Toen ik van de ING een ‘bizznizz’-koffer kreeg om ‘meer zakgeld’ te verdienen was ik gelijk verkocht aan het ondernemen. Ik was destijds 10 jaar en besloot op bestelling appeltaarten te gaan verkopen. Het was fantastisch om iets op te zetten waar ik plezier in had - destijds was dat vooral het bakken van taarten. Op mijn dertiende is dat verschoven naar het oplossen van computerproblemen bij particulieren en kleine bedrijven.

Het maken van websites is sinds jongs af aan al een hobby. Mijn eerste website, met felle regenboogkleuren, maakte ik toen ik 7 was. Vanuit daar ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen. Op een gegeven moment werd mij gevraagd om een website te bouwen voor een klein bedrijf. Op mijn vijftiende ben ik daarom begonnen met no.dots.

Bij no.dots verzorg ik het dagelijks reilen en zeilen van ons bedrijf. Natuurlijk ben ik ook intensief betrokken bij de projecten. Het liefste ben ik dan bezig met de conversie van de website: het geeft een enorme kick om het resultaat te laten groeien voor onze klant!