Online marketeer

Brief info

Op jonge leeftijd heeft mijn bijbaan bij Jumbo ervoor gezorgd dat ik geïnspireerd raakte door de retail. De retail bood mij alle facetten waar ik mijzelf als persoon perfect in kwijt kon. Deze inspiratie heeft zich voortgezet in mijn studiekeuze. Na het behalen van mijn diploma Ondernemer Detailhandel MBO niveau 4 ben ik doorgegaan op het HBO met de studie Small Business and Retail Management. Desondanks bleef er een onbehagelijk gevoel hangen. Mijn grote droom was, net als mijn vader, het bestuderen van het menselijk gedrag.

De studie Psychologie was daardoor altijd mijn stille droom. Om mijn passie te volgen heb ik mijzelf in het diepe gegooid. Namelijk door de starten aan de studie Psychologie op de Tilburg University. Ondanks deze goede keuze bleef er nog een onbahegelijk gevoel over. Namelijk het ontbreken van het ondernemerschap. Daardoor ben ik met een vriend altijdalleskwijt.nl begonnen. Het combineren van een eigen onderneming en een Universitaire studie was af en toe een flinke uitdaging maar zoals een echte no.dotskie beaamd zijn we daar niet bang voor.

In mijn master Economische Psychologie kon ik de passie voor het menselijke gedrag en de voorliefde voor retail en ondernemerschap ideaal combineren. Deze passie zet ik nu in als Online Marketeer bij no.dots, waarbij ik jou graag help met het halen van jouw doelen!